Kompetencer

Malerarbejde med høj kvalitet

Malerfirmaet Mogensen & Jensen udfører alle former for maleropgaver. Uagtet opgavens størrelse sikrer vi høj kvalitet, pålidelighed og et tæt samarbejde med kunden, således at vi er afstemt på forventninger, tid og kvalitet.

 

Maling er ikke bare maling

Vi arbejder udelukkende med kvalitetsprodukter, men

vi har desuden stor erfaring med at arbejde med svanemærket og astmaog allergi mærket produkter. og går ind for kundens & vores eget helbreds sikkerhed, har vi en mulighed for at lave alt maler arbejde med svanemærket/Astma & allergi mærket produkter.

 

Vi maler alt og har stor erfaring med

  • Kontorer
  • Private
  • Butikker
  • Fittness Centre
  • Ejendomme
  • Flyttelejligheder
  • Facader
  • Udvendigt arbejde

Din Malerentrepenør

Vi kan være din rådgiver og sparrings partner indenfor malerfaget.Sammen kan vi sætte lige netop det malerteam som du ønsker med dine krav og ønsker. Kontakt os for yderligere info

 

Servicemaler

Står du som erhvervsvirksomhed og har brug for en service maler. En som kan træde til lige så snart der er brug for det? Så vil vi kunne være behjælpelig med dette.

Du kan forvente en maler som er serviceminded en maler i huset du kan få et tæt bånd til, som kan komme til at lære jeres bygning og kende, uden at du skal tage stilling til noget.

Vi kan finde lige præcis den løsning som du som ønsker.

Kontakt os for yderligere info

 

Din underleverandør

Skal vi være din nye underleverandør for at nå i mål med dit byggeprojekt?

Med malerfirmaet mogensen & jensen, vil vi gøre vores til at byggeprojektet køre let. Da vi ved hvad der skal til for at få tidsplaner til at lykkes med at være fleksible.

VI ligger inde med alt hvad der skal til af det nyeste udstyr inde for spartelsprøjte anlæg samt malersprøjter.

Så har du en tilbygning, renoverings projekt, nybyg, kontor lejemål eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige på dette punkt.

Kontakt os for yderligere info

Scroll til toppen